CINVEX 250 mcg/5 ml IV. enjeksiyonluk çözelti içeren 1 flakon Dozu

Er-Kim Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Cinvex dozu, Cinvex dozaj, Cinvex doz aşımı, Cinvex uygulama, Cinvex kullanım şekli, Cinvex kullanımı, Cinvex kullanım süresi, Cinvex açmı tokmu, Cinvex nedir, Cinvex ne için kullanılır, Cinvex nasıl kullanılır, Cinvex faydaları, Cinvex etkileri, Cinvex günde kaç kez, Cinvex sabah mı akşam mı, Cinvex fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uygulama şekli

Pozoloji / uygulama sıklığı ve süresi:

CINVEX yalnızca kemoterapiden önce kullanılmalıdır. Bu tıbbi ürün bir sağlık profesyoneli tarafından ve uygun tıbbi gözetim altında uygulanmalıdır.

CINVEX tek bir intravenöz bolus olarak, kemoterapi başlamadan yaklaşık 30 dakika önce uygulanır.

CINVEX’in ileri derecede emetojenik kemoterapinin neden olduğu bulantı ve kusmayı önleme etkinliği, kemoterapiden önce uygulanan bir kortikosteroid ilavesi yoluylaarttırılabilir.

Uygulama şekli:

İntravenöz kullanım içindir. CINVEX 30 saniye içinde enjekte edilmelidir.

Böbrek /Karaciğer yetmezliği: Böbrek fonksiyon bozukluğu olan hastalarda doz ayarlaması gerekmez. Hemodiyalize devam eden son safha böbrek hastalan için herhangi bir veri yoktur.Karaciğer fonksiyon bozukluğu olan hastalarda doz ayarlaması gerekmez.

Pediyatrik Popülasyon: Çocuklarda güvenliği ve etkinliği kanıtlanmamıştır. Mevcut veriler bölüm 5.1 ve bölüm 5.2’de açıklanmaktadır, ancak pozoloji için herhangi bir öneribulunmamaktadır.

Geriyatrik Popülasyon: Yaşlılarda hiçbir doz ayarlaması yapılmasına gerek yoktur.

Doz aşımı ve tedavisi

Hiçbir aşırı doz vakası rapor edilmemiştir.

Klinik çalışmalarda 6 mg’a kadar olan dozlar kullanılmıştır. En yüksek doz grubu, diğer doz gruplan ile karşılaştırdığında advers reaksiyonların insidansı benzer bulunmuştur ve hiçbirdoz cevabı etkisi gözlenmemiştir. Palonosetron ile muhtemel olmayan aşın doz vakasındadestekleyici bir tedavi uygulanmalıdır. Diyaliz çalışmaları gerçekleştirilmemiştir, ancak,büyük dağılım hacmi sebebiyle, diyalizin palonosetron doz aşımında etkili bir tedavi olmasımuhtemel değildir.