BRIDION 200 mg/2 ml IV enjeksiyonluk çözelti içeren 10 flakon {Schering-plough} Nedir

Schering Plough Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Bridion nedir, Bridion ne için kullanılır, Bridion ne ilacı, Bridion neye yarar, Bridion ne işe yarar, Bridion neye iyi gelir, Bridion kullananlar, Bridion kullanımı, Bridion uygulama, Bridion etkileri, Bridion faydaları bilgilerini içerir.

2.BRIDION nedir ve ne için kullanılır?

BRIDION Seçici Kas Gevşeticileri Bağlayıcı Ajan olarak adlandırılan ilaç grubunun bir üyesidir.

BRIDION, 2 ml'lik 10 adet cam flakon içeren kutular içerisinde ambalajlanmaktadır. 1 ml BRIDION 100 mg sugammadeks içermektedir.

BRIDION, ameliyattan sonra kaslarınızın iyileşmesini hızlandırmak için kullanılır.

Bazı türdeki ameliyatları olacağınız zaman, kaslarınızın tamamen gevşemesi gerekir. Kaslarınızın gevşemesi ameliyatın yapılması için doktorunuza kolaylık sağlar. Bu amaçla, tüm vücutta uyuşmayı sağlayan ilaçlar kullanılarak kaslarınızı gevşetilir. Bunlara kas gevşeticiler denir ve örneğin rokuronyum bromür ve vekuronyum bromür bu türden ilaçlardır. Bu ilaçlar ayrıca nefes alıp verirken kullandığınız kaslarınızı da gevşettiği için, yeniden kendi kendinize nefes alıp verene kadar ameliyat sırasında ve ameliyattan sonra nefes almak için yardıma ihtiyacınız olur (yapay havalandırma).

BRIDION, vücudunuzdaki rokuronyum bromür ya da vekuronyum bromür şeklindeki kas gevşetici ilaçlara bağlanarak bu ilaçların etki mekanizmasını durdurur.BRIDION, kas

gevşeticinin etkisinden çıkarak eski halinize gelmenizi hızlandırmak için verilir - örneğin, daha erken normal nefes alıp vermenizi sağlamak için ameliyat sonunda verilir.