BRAIN-SPECT radyofarmasötik hazırlama kiti 2X6 flakon Zararları

Canderel Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Brain-Spect zararları, Brain-Spect önlemler, Brain-Spect riskler, Brain-Spect uyarılar, Brain-Spect yan etkisi, Brain-Spect istenmeyen etkiler, Brain-Spect cinsel, Brain-Spect etkileri, Brain-Spect tedavi dozu, Brain-Spect aç mı tok mu, Brain-Spect hamilelik, Brain-Spect emzirme, Brain-Spect alkol, Brain-Spect kullanımı bilgilerini içerir.

İstenmeyen etkiler

Çok az sayıdaki vakada hafif hipersensitivite reaksiyonları bildirilmiştir.

Sıklık şu şekilde tanımlanır: çok yaygın (> 1/10); yaygın (> 1/100 ila < 1/10); yaygın olmayan (> 1/1.000 ila < 1/100); seyrek (> 1/10.000 ila < 1/1.000); çok seyrek (< 1/10.000), bilinmiyor (eldeki verilerden hareketle tahmin edilemiyor).

1 İyonize radyasyon ile ilişkili

Sulandırılmış ürünün direkt intravenöz enjeksiyonu ile ortaya çıkan ve ürtiker tarzında eritematöz deri döküntüsü ile karakterize hafif hipersensitivite reaksiyonları çok az sayıdaki vakada bildirilmiştir. Teknesyum-99m eksametazim kullanılarak işaretlenmiş lökositlerin uygulanmasını takiben de, muhtemelen anaflaksi şeklindeki hipersensitivite reaksiyonlarını bildiren az sayıda rapor
alı
nmı
ştır.

Her hasta için, iyonize radyasyon uygulaması, elde edilecek yarara dayandırılmalıdır. Uygulanan aktivite, ulaşılmak istenen tanısal sonucu elde etmeye uygun olan en düşük radyasyon dozu olmalıdır.