BIOFLEKS %0.9 IZOTONIK Sodyum Klorür solüsyon 500 ml(pvc torba) setli Nedir

Osel Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Biofleks Sodyum Klorür nedir, Biofleks Sodyum Klorür ne için kullanılır, Biofleks Sodyum Klorür ne ilacı, Biofleks Sodyum Klorür neye yarar, Biofleks Sodyum Klorür ne işe yarar, Biofleks Sodyum Klorür neye iyi gelir, Biofleks Sodyum Klorür kullananlar, Biofleks Sodyum Klorür kullanımı, Biofleks Sodyum Klorür uygulama, Biofleks Sodyum Klorür etkileri, Biofleks Sodyum Klorür faydaları bilgilerini içerir.

2.BIOFLEKS nedir ve ne için kullanılır?

BİOFLEKS % 0.9 İZOTONİK SODYUM KLORÜR SOLÜSYONU vücudun temel yapı taşlarından olan sodyum ve klorür iyonlarını içeren ve damar içi yoldan uygulanan bir çözeltidir. Vücuttan kaybedilen sıvının ve tuzun yerine konmasında işe yarar.

BİOFLEKS % 0.9 İZOTONİK SODYUM KLORÜR SOLÜSYONU, 50, 100, 150, 250, 500, 1000 ve 3000 ml'lik esnek torbalarda (Biofleks) sunulmuştur. Setli ve setsiz iki formu bulunmaktadır.

İlaç yalnızca toplardamar içine ve bu amaca uygun bir plastik boru (set) aracılığıyla uygulanır.

BİOFLEKS % 0.9 İZOTONİK SODYUM KLORÜR SOLÜSYONU vücudun susuz ve tuzsuz kalması (dehidratasyon) durumunun tedavisinde ve bu durumun oluşmasını önlemek için kullanılır.

BİOFLEKS % 0.9 İZOTONİK SODYUM KLORÜR SOLÜSYONU, konsantre formda bulunan bazı damar içi uygulamaya uygun ilaçlann damar içine uygulanmadan önce seyreltilmesi amacıyla da kullanılmaktadır.