BETASALIC losyon 50 ml Nedir

Farma-Tek Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Betasalic nedir, Betasalic ne için kullanılır, Betasalic ne ilacı, Betasalic neye yarar, Betasalic ne işe yarar, Betasalic neye iyi gelir, Betasalic kullananlar, Betasalic kullanımı, Betasalic uygulama, Betasalic etkileri, Betasalic faydaları bilgilerini içerir.

2.BETASALIC nedir ve ne için kullanılır?

• BELOSALIC etkin madde olarak güçlü bir kortikosteroid olan betametazon dipropiyonat ile keratolitik (kalınlaşmış deri bölgesini soyucu etkili) ve antibakteriyel/ antifungal (bakteri ve mantarların üremesini engelleyen) olarak salisilik asit içerir.

• BELOSALIC ağzı plastik damlalık ve kapak ile kapatılmış içinde 50mL losyon bulunan plastik şişede kullanıma sunulmaktadır.

• BELOSALIC, psoriazis (sedef hastalığı), nörodermatit (atopik ekzema), liken ruber planus, ekzama (numüler ekzama, el ekzaması ve ekzamatöz cilt hastalıkları), seboreik cilt hastalıkları gibi subakut ve kronik aşın pullanmayla seyreden durumlar ve bileşiminde bulunan ilaç kombinasyonuna cevap veren kuru dermatozların tedavisinde kullanılır.

• BELOSALIC özellikle kafa derisi üzerine ve vücudun kıllı bölgelerinde uygulamaya uygundur. BELOSALIC cilt üzerine kolaylıkla uygulanır, saçları yapıştırmaz, yağlandırmaz, cilt üzerinde kuruluk yapmaz, görünür iz bırakmaz ve soğutucu etkisi vardır.