ALFASILIN 250 mg 80 ml süspansiyon Endikasyonları

Actavis Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Alfasilin endikasyonları, Alfasilin tedavisi, Alfasilin ne işe yarar, Alfasilin neye yarar, Alfasilin ne için kullanılır, Alfasilin nedir, Alfasilin faydaları, Alfasilin ne ilacı, Alfasilin ne zaman kullanılır, Alfasilin kullananlar bilgilerini içerir.

Endikasyonlar

Alfasilin 250 mg oral süspansiyon için toz; duyarlı mikroorganizmaların etken olduğu aşağıda listelenen enfeksiyonların tedavisinde endikedir:

Genitoüriner sistem enfeksiyonları: E.coli, Proteus mirabilis, Enterokoklar, Shigella sp, Salmonella typhi ve diğer Salmonella türlerinde hassas olduğunda penisilinaz üretmeyen Neisseria gonorrhoeae kökenlerinin etken olduğu enfeksiyonlar.

Solunum yolu enfeksiyonları: Penisilinaz üretmeyen stafilokoklar, beta laktamaz üretmeyen Haemophilus influenzae ve Streptococcus pneumoniae dahil diğer streptokokların etken olduğu enfeksiyonlar.

Gastrointestinal sistem enfeksiyonları: E coli, Proteus mirabilis, Enterokoklar, Shigella sp, Salmonella typhi ve diğer Salmonella türlerinin hassas olduğu gösterildiğinde, bu mikroorganizmaların etken olduğu enfeksiyonlar.