ADVIL LIQUIGEL 200 mg 20 kapsül Kontrendikasyonları

Pfizer Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Advil Liquigel Kontrendikasyonları, Advil Liquigel Sakıncaları, Advil Liquigel etkileri, Advil Liquigel alerji, Advil Liquigel kullanım alanları, Advil Liquigel zararları, Advil Liquigel belirtileri, Advil Liquigel kullanım süresi, Advil Liquigel kullanım şekli, Advil Liquigel etken maddesi bilgilerini içerir.

Kontrendikasyonlar

ADVIL LIQUI-GELS; ibuprofen’e ve/veya içerdiği yardımcı maddelerin herhangi birine aşırı hassasiyeti olan hastalarda kontrendikedir.

Aspirin veya diğer non-steroidal antiinflamatuvar ilaçlar (NSAİİ) ile, astım, rinit, anjiyoödem veya ürtiker gibi aşırı duyarlılık reaksiyonu hikayesi olan hastalarda ibuprofen kontrendikedir.

ADVIL LIQUI-GELS, önceden geçirilmiş veya aktif ülseratif kolit, Crohn hastalığı, rekürran peptik ülser veya gastrointestinal kanama (belirgin ülserasyon veya kanama episodu şeklinde tanımlanan iki veya daha fazla kanıtlanmış atak) olan hastalarda kullanılmamalıdır. Geçmişlerinde önceki bir NSAİİ tedavisine bağlı gastrointestinal kanaması ya da perforasyon öyküsü bulunan hastalarda kontrendikedir.