ADRENALIN BIOFARMA 1 mg/1 ml 100 ampül Uyarılar

Biofarma Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Adrenalin Biofarma uyarılar, Adrenalin Biofarma zararları, Adrenalin Biofarma önlemler, Adrenalin Biofarma riskler, Adrenalin Biofarma yan etkisi, Adrenalin Biofarma alerji, Adrenalin Biofarma alkol, Adrenalin Biofarma hamileler, Adrenalin Biofarma emzirme, Adrenalin Biofarma araç kullanımı, Adrenalin Biofarma fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uyarılar

ADRENALİN’in yaşamı tehdit eden durumlarda kullanılması planlandığından bu uyarı ve önlemler görecelidir.

Yaşlılara, iskemik kalp hastalığı, hipertansiyonu, diabetes mellitusu, hipertiroidizmi veya psikonörozu olan hastalara yavaşça uygulanması gerekir. Kronik bronşiyal astımı olanlara ve dejeneratif kalp hastalığı gelişen amfızem hastalarına çok dikkat edilmelidir. Koroner yetmezlik anjina ağrısına neden olabilir.

Koruyucu olarak sodyum metabisülfıt taşıdığından nadir olarak şiddetli aşırı duyarlılık reaksiyonlan ve bronkospazma neden olabilir.

Araç ve makine kullanımı üzerindeki etkiler

Adrenalin vücutta kısa sürede metabolize olur ve farmakodinamik etkileri, ancak ilacın sürekli verilmesiyle sürdürülebilir. Adrenalin verilen hastaların organ fonksiyonları normal fizyolojik düzeylere dönmedikçe araç ve makine kullanmaları önerilmez.