ZYZAPIN 7.5 mg 28 film tablet Nedir

Biofarma Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Zyzapin nedir, Zyzapin ne için kullanılır, Zyzapin ne ilacı, Zyzapin neye yarar, Zyzapin ne işe yarar, Zyzapin neye iyi gelir, Zyzapin kullananlar, Zyzapin kullanımı, Zyzapin uygulama, Zyzapin etkileri, Zyzapin faydaları bilgilerini içerir.

2.ZYZAPIN nedir ve ne için kullanılır?

ZYZAPİN 7.5 mg olanzapin içeren 28 tabletlik blister ambalajda sunulan film kaplı tablettir. Beyaz renkli, yuvarlak, bikonveks, her iki yüzü düz film tabletlerdir. ZYZAPİN antipsikotikler adı verilen ilaç grubuna ayittir.

ZYZAPİN gerçekte var olmayan şeyleri duymak, görmek veya hissetmek, yanlış inanışlar, anormal şüphecilik, içine kapanmak gibi semptomların eşlik ettiği bir hastalığın tedavisinde kullanılır. Ayrıca bu hastalığı yaşayan hastalar kendilerini depresif, endişeli veya gergin hissedebilirler.

ZYZAPİN coşkulu ve fazlasıyla enerjik hissetme, normalden çok daha az uykuya ihtiyaç duyma, birbirini kovalayan fikirler öne sürerek çok hızlı konuşma ve bazen aşırı sinirlilik gibi semptomların eşlik ettiği bir durumu tedavi etmek için kullanılır. Ayrıca bu durumla birlikte olabilen duygudurum iniş (deprese) ve çıkışlarını engelleyen bir duygudurum dengeleyicidir.