Zalain % 2 Çözelti 30 Ml Dozu

Adeka Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Zalain dozu, Zalain dozaj, Zalain doz aşımı, Zalain uygulama, Zalain kullanım şekli, Zalain kullanımı, Zalain kullanım süresi, Zalain açmı tokmu, Zalain nedir, Zalain ne için kullanılır, Zalain nasıl kullanılır, Zalain faydaları, Zalain etkileri, Zalain günde kaç kez, Zalain sabah mı akşam mı, Zalain fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uygulama şekli

Pozoloji ve uygulama şekli

Pozoloji/uygulama sıklığı ve süresi: ZALAİN® , hekim tarafından aksi önerilmedikçe, 28 gün boyunca, günde bir veya iki kez (12 saat arayla) uygulanmalıdır. Uygulama şekli: ZALAİN®, mantar ile enfekte deri ve çevresine, lezyonlu bölgeden 15 cm uzak tutularak uygulanır. Özel popülasyonlara ilişkin ek bilgiler: Böbrek/Karaciğer yetmezliği: Böbrek ve/veya karaciğer yetmezliği olan hastalarda özel bir doz ayarlamasına gerek yoktur. Pediyatrik popülasyon: ZALAİN® , çocuklarda günde tek doz olarak uygulanır. Geriyatrik popülasyon: Geriyatrik popülasyona özel doz ayarlamasına gerek yoktur.

Doz aşımı ve tedavisi

Uygulama yolu dikkate alındığında zehirlenme mümkün değildir. Kaza ile yutulması durumunda uygun semptomatik tedavi uygulanmalıdır. Aspire edilmemesi için kusma indüklenmemeli veya gastrik lavaj uygulanmalıdır.