VICTRELIS 200 mg 336 sert kapsül Nedir

Merck Sharp Dohme Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Victrelis nedir, Victrelis ne için kullanılır, Victrelis ne ilacı, Victrelis neye yarar, Victrelis ne işe yarar, Victrelis neye iyi gelir, Victrelis kullananlar, Victrelis kullanımı, Victrelis uygulama, Victrelis etkileri, Victrelis faydaları bilgilerini içerir.

2.VICTRELIS nedir ve ne için kullanılır?

VICTRELIS 200 mg sert kapsül boceprevir adı verilen bir ilaç ihtiva eder.

Her bir kapsülün kırmızı mürekkeple "MSD" logosu basılı sarımsı kahverengi başlığı ve kırmızı mürekkeple "314" basılı kirli beyaz opak gövdesi vardır.

7 blister içeren 84 sert kapsüllük tek karton kutu ve 336 sert kapsül içeren 4 katlanabilir karton kutuyu içeren tek karton kutu olarak iki şekilde ambalajlanmaktadır. Soyulabilir blisterler 12 kapsül içerirler.

VICTRELIS tek başma kullanılmamalıdır. VICTRELIS daima peginterferon alfa ve ribavirin (kronik hepatit C tedavisinde kulanılır) adı verilen ilaçlarla birlikte kullanılmalıdır.

VICTRELIS 18 yaş ve üzeri yetişkin hastalarda peginterferon alfa ve ribavirin adı verilen ilaçlarla birlikte hepatit C virüsü ile oluşan kronik hepatit C virüs enfeksiyonun (HCV

enfeksiyonu da denir) tedavisinde kullanılır. VICTRELIS vücuttaki hepatit C virüsünün miktarını azaltır.

VICTRELIS, HCV enfeksiyonu tedavisinde daha önce tedavi almamış ya da geçmişte ‘interferon’ ve ‘pegile interferon’ adı verilen ilaçlann kullanılmış olduğu yetişkinlerde kullanılabilir.