VAXVIRE 500 mg 42 film kaplı tablet { Neutec Inhaler } Nedir

Neutec Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Vaxvire nedir, Vaxvire ne için kullanılır, Vaxvire ne ilacı, Vaxvire neye yarar, Vaxvire ne işe yarar, Vaxvire neye iyi gelir, Vaxvire kullananlar, Vaxvire kullanımı, Vaxvire uygulama, Vaxvire etkileri, Vaxvire faydaları bilgilerini içerir.

2.VAXVIRE nedir ve ne için kullanılır?

VAXVİRE, 500 mg valasiklovir içeren film kaplı tabletler halindedir. Virüslere karşı kullanılan ilaç grubunun bir üyesidir.

VAXVİRE, beyaz, oblong, bikonveks film kaplı tabletlerdir. 10 ve 42 film kaplı tablet PVC/Alüminyum blister ambalaj içerisinde ve karton kutuda kullanma talimatı ile beraber ambalajlanır.

VAXVİRE, zona enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılır. VAXVİRE, zonaya bağlı ağrının süresini ve hastalarda görülme oranını azaltarak, ağrının giderilmesini hızlandırır.

VAXVİRE, deri ve müköz membranların Herpes simplex enfeksiyonlarının tedavisinde (genital herpes dahil) kullanılır.

VAXVİRE, uçuk tedavisinde kullanılır.

VAXVİRE, HSV (Herpes simplex virüs) tekrarlamasının ilk belirti ve semptomları görüldüğünde alınırsa uçuk gelişmesini önleyebilir.

VAXVİRE, deri ve müköz membranların tekrarlayan Herpes simplex enfeksiyonlarının önlenmesinde (genital herpes dahil) kullanılır.

VAXVİRE baskılanma tedavisi olarak alındığında ve daha güvenli seks yaşamı ile bir arada olduğunda genital herpes bulaşmasını azaltır.