UREDERM %40 EMULSIYOjel 200 G Nedir

Orva Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Urederm nedir, Urederm ne için kullanılır, Urederm ne ilacı, Urederm neye yarar, Urederm ne işe yarar, Urederm neye iyi gelir, Urederm kullananlar, Urederm kullanımı, Urederm uygulama, Urederm etkileri, Urederm faydaları bilgilerini içerir.

2.UREDERM nedir ve ne için kullanılır?

•    ÜREDERM, deri veya tırnak üzerine sürülerek kullamlan bir üründür. Yumuşatıcılar ve Koruyucular olarak adlandınlan bir ilaç grubuna dahildir. Etkin madde olarak 100 gramında 40 g Üre içerir.

• ÜREDERM, ağzı polietilen kilitli kapakla kapatılmış, beyaz renkli 200 g ürün içeren polietilen şişede kullanıma sunulmaktadır.

• ÜREDERM; kum ve sertleşmiş deri (kserozis, kseroderma), kalınlaşmış deri (keratoderma, keratozis), egzama (çeşitli etkenler sebebiyle gelişen yer yer kabuklaşma gösteren kabarcıklar oluşması ve çoğu kez akıntı ile belirgin kaşıntılı deri iltihabı), sedef hastalığı, balık pulu görünümündeki kum cilt hastalığı (iktiyozis), nasır gibi aşm kalınlaşmış ve pullanmış deri ve tımaklann tedavisinde nemlendirici ve yumuşatıcı olarak kullanılır.