UFEXIL 400 mg/ 200 ml IV infüzyon için çözelti Nedir

Dem Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Ufexil nedir, Ufexil ne için kullanılır, Ufexil ne ilacı, Ufexil neye yarar, Ufexil ne işe yarar, Ufexil neye iyi gelir, Ufexil kullananlar, Ufexil kullanımı, Ufexil uygulama, Ufexil etkileri, Ufexil faydaları bilgilerini içerir.

2.UFEXIL nedir ve ne için kullanılır?

  • UFEXİL şişe içerisinde piyasaya sunulmaktadır. Her bir şişe 400 mg siprofloksasine eşdeğer 508.8 mg siprofloksasin laktat içerir.
  • UFEXİL’in etkin maddesi olan siprofloksasin, florokinolon grubu bir antibiyotiktir. Antibiyotikler enfeksiyona neden olan bakterileri öldürmek için kullanılır.
  • ETFEXİL, 1 adet 200 mklik şişede ambalajlanmıştır. Şişe içerisindeki çözelti, sarımsı, berrak çözeltidir.
  • ETFEXİL, yetişkinlerde akciğer ve bronş enfeksiyonlarında, orta kulak iltihabı, sinüzitte, göz enfeksiyonlarında, böbrek ve idrar yolu enfeksiyonlarında, genital organların enfeksiyonlarında, mide-bağırsak sistemi ve karın içi enfeksiyonlarında, cilt ve yumuşak doku enfeksiyonlarında, kemik ve eklem enfeksiyonlarında, kanda meydana gelen enfeksiyonlarda, bağışıklık sistemi zayıflamış hastaların enfeksiyonlarında ya da enfeksiyon riskinin yüksek olduğu durumlarda, bağışıklık sistemi baskılanmış hastaların bağırsak enfeksiyonlarında kullanılır. ETFEXİL, 1-17 yaş arası çocuklarda komplike idrar yolu enfeksiyonları ve böbrek enfeksiyonlarının 2. ve 3. basamak tedavisinde, kistik fıbrozisin