TRAVOGEN 10mg/ml 20 ml sprey {İntendis} Dozu

İntendis Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Travogen dozu, Travogen dozaj, Travogen doz aşımı, Travogen uygulama, Travogen kullanım şekli, Travogen kullanımı, Travogen kullanım süresi, Travogen açmı tokmu, Travogen nedir, Travogen ne için kullanılır, Travogen nasıl kullanılır, Travogen faydaları, Travogen etkileri, Travogen günde kaç kez, Travogen sabah mı akşam mı, Travogen fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uygulama şekli

Pozoloji/uygulama sıklığı ve süresi: TRAVOGEN günde 1 defa kullanılır.

Genel kural olarak, mantar enfeksiyonlarında topikal tedavi 2-3 hafta süreyle ve inatçı enfeksiyonlarda (özellikle interdigital alanların enfeksiyonunda) 4 haftaya kadar sürdürülmelidir. Daha uzun tedavi süreleri de mümkündür.

Uygulama şekli: Uygulama için koruyucu başlık çıkarılır ve dikey olarak tutulan sprey şişesinin üst kısmına basılır. TRAVOGEN günde 1 defa hastalıklı deri kısımlarına ince olarak püskürtülür (sıkılır).

Doz aşımı ve tedavisi

Tek doz toksisite çalışmalarından elde edilen sonuçlara göre etkin madde olan izokonazol fiilen nontoksik olarak değerlendirilebilir. Bir defalık fazla dozun doz aşımında (absorbsiyonu artıran geniş alana uygulanmasıyla) veya yanlışlıkla oral olarak alınması durumunda herhangi bir akut intoksikasyon riski beklenmemektedir.