TRAVOCORT krem 15 gr {İntendis} Dozu

İntendis Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Travacort dozu, Travacort dozaj, Travacort doz aşımı, Travacort uygulama, Travacort kullanım şekli, Travacort kullanımı, Travacort kullanım süresi, Travacort açmı tokmu, Travacort nedir, Travacort ne için kullanılır, Travacort nasıl kullanılır, Travacort faydaları, Travacort etkileri, Travacort günde kaç kez, Travacort sabah mı akşam mı, Travacort fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uygulama şekli

Pozoloji/uygulama sıklığı ve süresi:

TRAVOCORT, günde 2 defa uygulanır.

İltihabi ya da ekzematöz belirtilerin kaybolmasını takiben ya da tedavi başlangıcından en geç 2 hafta sonra, TRAVOCORT, kesilerek, tedaviye kortikosteroid içermeyen TRAVOGEN ile devam edilir. Bu, özellikle kasık ve genital bölgeler için geçerlidir.

Uygulama şekli:

Hastalıklı deri bölgesine haricen sürülerek uygulanır.
Özel popülasyonlara ilişkin ek bilgiler: Böbrek/Karaciğer yetmezliği:

Topikal kortikosteroidlerin yüksek potent, uzun süre, geniş yüzey alanlarında, oklüzyon altında kullanımı veya eşlik eden karaciğer yetmezliği olan hastalarda kullanılması ile sistemik absorbsiyonu takiben geriye dönüşümlü hipotalamik pituiter adrenal (HPA) eksen baskılanması meydana gelir.

Pediyatrik popülasyon:

Doz aşımı ve tedavisi

Akut toksisite çalışmalarından elde edilen sonuçlara göre, deriye bir defalık aşırı dozun uygulanmasını (emilime elverişli şartlarda geniş bir yüzeye uygulama) veya yanlışlıkla ağızdan alınmasını takiben bir risk beklenmemektedir.