TIODERMA %1 20 gr krem Dozu

Koçak Farma Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Tioderma dozu, Tioderma dozaj, Tioderma doz aşımı, Tioderma uygulama, Tioderma kullanım şekli, Tioderma kullanımı, Tioderma kullanım süresi, Tioderma açmı tokmu, Tioderma nedir, Tioderma ne için kullanılır, Tioderma nasıl kullanılır, Tioderma faydaları, Tioderma etkileri, Tioderma günde kaç kez, Tioderma sabah mı akşam mı, Tioderma fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uygulama şekli

Pozoloji/uygulama sıklığı ve süresi:

TİODERMA % 1 deri kremi, sabah ve/veya akşam günde bir veya iki defa, hastalıklı deri alanına ve bunun etrafına hafifçe masaj yapar gibi sürülmelidir. İntertrigolubölgelerde maserasyonu önlemek için krem az miktarda ve iyice yedirerek sürülmelidir.

Tedavi süresi genellikle en fazla 6 hafta olup klinik iyileşme sağlanmasından sonra yaklaşık 3-4 hafta devam edilmelidir.

Enfeksiyona neden olan organizmanın cinsine ve enfeksiyonun yerine bağlı olarak iyileşme için gerekli tedavi süresi hastadan hastaya değişir.

Uygulama şekli:

Topikal olarak uygulanır.

Özel popülasyonlara ilişkin ek bilgiler:

Böbrek yetmezliği:

Mevcut değildir.

Karaciğer yetmezliği :

Mevcut değildir.

Pediyatrik popülasyon:

Pediyatrik popülasyonda yapılmış klinik çalışma mevcut değildir.

Geriyatrik popülasyon :

Mevcut değildir.

Doz aşımı ve tedavisi

İhmal edilecek kadar az düzeydeki sistemik absorpsiyon nedeniyle lokal uygulama ile doz aşımı muhtemel değildir. Yanlışlıkla yutulursa gastrointestinal rahatsızlıklara nedenolabileceğinden gastrik lavaj uygulanması düşünülebilir.