THERMO-RHEUMON 100 mg 50 gr krem {Bayer} Yan Etkileri

Bayer Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Thermo Rheumon yan etkileri, Thermo Rheumon etkileri, Thermo Rheumon zararları, Thermo Rheumon belirtileri, Thermo Rheumon uyarılar, Thermo Rheumon önlemler, Thermo Rheumon kilo aldırırmı, Thermo Rheumon zayıflatırmı, Thermo Rheumon zehirlenmesi, Thermo Rheumon cinsellik, Thermo Rheumon sorunlar, Thermo Rheumon uykusuzluk, Thermo Rheumon bağımlılık, Thermo Rheumon bırakma bilgilerini içerir.

4.Olası yan etkiler nelerdir ?

Tüm ilaçlar gibi THERMO-RHEUMON’in içeriğinde bulunan maddelere duyarlı olan kişilerde yan etkiler olabilir.

İstenmeyen etkilerin değerlendirilmesi aşağıdaki sıklık bilgilerine dayalıdır:

Çok yaygın (>1/10); yaygın (>1/100 ila < 1/10); yaygın olmayan (>1/1000 ila <1/100); seyrek (>1/10.000 ila <1/1000); çok seyrek (<1/10.000); bilinmiyor (eldeki verilerden hareketle tahmin edilemiyor)

THERMO-RHEUMON, geniş cilt yüzey alanlarına ve uzun süreli uygulanırsa, etofenamat içeren ilaçların sistemik kullanımlarından sonra görüldüğü gibi spesifik organ sistemlerini veya tüm vücudu etkileyebilecek yan etkilerin gelişmesi olasıdır.

Deri ve deri altı doku hastalıkları:

Yaygın olmayan: Ciltte kızarıklık, kaşıntı, yanma hissi, deri döküntüsü, bazen kabarcıklar veya ürtiker tarzı lokal deri reaksiyonları

Seyrek: Aşırı duyarlık reaksiyonları veya lokal alerjik reaksiyonlar (temas dermatiti)

Bu ilacı kullanmayı bıraktığınızda, cilt reaksiyonları hızla ortadan kalkalacaktır. Bu nedenle, başka bir spesifik uygulama yapılmasına gerek yoktur.

Yan etkilerin raporlanması

Deride kızarıklık ve hafif yanma hissi terapötik etkinin bir parçasıdır ve ilaç kullanımı kesildikten sonra hızla kaybolur. Nadir vakalarda hassasiyet reaksiyonları görülebilir. BEKLENMEYEN BİR ETKİ GÖRÜLDÜĞÜNDE DOKTORUNUZA BAŞVURUNUZ.