THERMO-RHEUMON 100 mg 50 gr krem {Bayer} Dozu

Bayer Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Thermo Rheumon dozu, Thermo Rheumon dozaj, Thermo Rheumon doz aşımı, Thermo Rheumon uygulama, Thermo Rheumon kullanım şekli, Thermo Rheumon kullanımı, Thermo Rheumon kullanım süresi, Thermo Rheumon açmı tokmu, Thermo Rheumon nedir, Thermo Rheumon ne için kullanılır, Thermo Rheumon nasıl kullanılır, Thermo Rheumon faydaları, Thermo Rheumon etkileri, Thermo Rheumon günde kaç kez, Thermo Rheumon sabah mı akşam mı, Thermo Rheumon fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uygulama şekli

THERMO RHEUMON KREM krem, günde birkaç kez (3-4 kez) ağrılı alamn genişliğine göre 2 g’a kadar (fındık büyüklüğünde) uygulanabilir.

Tedavi 2 haftaya kadar sürdürülebilir. Şikayetler devam ederse daha fazla tedavi gerekip

gerekmediğini belirlemek için doktora başvurulmalıdır.

Uygulama şekli

Topikal kullanım içindir.

THERMO RHEUMON KREM kremin masaj başlığı kullanılarak, hafifçe bastırılıp dairesel hareketlerle krem deri içerisine iyice yedirerek sürülür.

Özel popülasyonlara ilişkin ek bilgiler Böbrek/Karaciğer yetmezliği:

Doz ayarlanmasına gerek yoktur.

Pediyatrik popülasyon:

Çocuklar üzerinde kullanım ile ilgili deneyimler sınırlıdır. Çocuklarda THERMO RHEUMON KREM kullanılması önerilmez.

Geriyatrik popülasyon:

Doz aşımı ve tedavisi

THERMO RHEUMON KREM deri üzerine önerilen dozdan daha fazla uygulanırsa, jel uzaklaştırılmalı ve cilt su ile yıkanmalıdır.

Hatalı kullanımda, bir tüp THERMO RHEUMON KREM içeriği veya daha fazlası, kısa bir süre içerisinde, geniş vücut yüzeyine uygulandığında, başağrısı, baş dönmesi veya epigastrik ağrı ortaya çıkabilir.

Önerilen tedavi:

Aşırı miktarda vücut yüzeyine uygulanan THERMO RHEUMON KREM su ile yıkanarak uzaklaştırılmalıdır.

Tadı nedeniyle oral yoldan toksikolojik olarak önemli dozlarda genelde yutulamaz, ancak böyle bir durum ortaya çıktığında mide lavajı uygulanır.