THERMO-DOLINE krem Dozu

Abdi İbrahim Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Thermo Doline dozu, Thermo Doline dozaj, Thermo Doline doz aşımı, Thermo Doline uygulama, Thermo Doline kullanım şekli, Thermo Doline kullanımı, Thermo Doline kullanım süresi, Thermo Doline açmı tokmu, Thermo Doline nedir, Thermo Doline ne için kullanılır, Thermo Doline nasıl kullanılır, Thermo Doline faydaları, Thermo Doline etkileri, Thermo Doline günde kaç kez, Thermo Doline sabah mı akşam mı, Thermo Doline fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uygulama şekli

Uygulama sıklığı ve süresi

THERMO-DOLİNE, günde birkaç kez (3-4 kez) ağrılı alanın genişliğine göre 2 g’ a kadar (fındık büyüklüğünde) uygulanabilir.

Tedavi 2 haftaya kadar sürdürülebilir. Şikayetler devam ederse daha fazla tedavi gerekip gerekmediğini belirlemek için doktora başvurulmalıdır.

Uygulama şekli

Topikal kullanım içindir.

THERMO-DOLİNE kremin masaj başlığı kullanılarak, hafifçe bastırılıp dairesel hareketlerle krem deri içerisine iyice yedirerek sürülür

Özel popülasyonlara ilişkin ek bilgiler Böbrek/Karaciğer yetmezliği:

Doz ayarlanmasına gerek yoktur.

Pediyatrik popüiasyon:

Çocuklar üzerinde kullanım ile ilgili deneyimler sınırlıdır. Çocuklarda THERMO- DOLİNE kullanılması önerilmez.

Geriyatrik popüiasyon:

Doz aşımı ve tedavisi

THERMO-DOLİNE deri üzerine önerilen dozdan daha fazla uygulanırsa, jel uzaklaştırılmalı ve cilt su ile yıkanmalıdır.

Hatalı kullanımda, bir tüp THERMO-DOLİNE içeriği veya daha fazlası, kısa bir süre içerisinde, geniş vücut yüzeyine uygulandığında, baş ağrısı, baş dönmesi veya epigastrik ağrı ortaya çıkabilir.

Önerilen tedavi:

Aşırı miktarda vücut yüzeyine uygulanan THERMO-DOLİNE su İle yıkanarak uzaklaştırılmalıdır.

Tadı nedeniyle oral yoldan toksikolojik olarak önemli dozlarda genelde yutulamaz, ancak böyle bir durum ortaya çıktığında mide lavajı uygulanır.