TEMETEX FORTE merhem %0.3 10 gr merhem Kullanımı

Deva Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

3.TEMETEX FORTE nasıl kullanılır ?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar

TEMETEX’i her zaman doktorunuzun size söylediği şekilde kullanınız. Eğer emin değilseniz doktorunuz veya eczacınızla kontrol ediniz. TEMETEX’i doktorunuz farklı bir şekilde önermediği taktirde günde 2 veya hatta tedavinin başlangıcında 3 defa tedavi edilecek deri kısmına ince bir tabaka halinde sürünüz. Belirtilerde iyileşme görüldükten sonra günde 1 defa sürmek genellikle yeterli olacaktır.

Bebekler, çocuklar ve yetişkinlerde 3 haftadan daha fazla kullanılmamalıdır.

Eğer TEMETEX ’in etkisinin çok güçlü veya zayıf olduğuna dair bir izleniminiz var ise doktorunuz veya eczacınız ile konuşunuz.

Kullanmanız gerekenden daha fazla TEMETEX FORTE kullanırsanız

Kaza ile doktorunuzun önerdiğinden fazla TEMETEX kullandıysanız, derhal bir doktor veya eczacı ile konuşunuz. İçi boş olsa dahi, ilacm dış ambalajını mutlaka yanınızda götürünüz. TEMETEX’ten kullanmanız gerekenden fazlasını kullanmışsanız bir doktor veya eczacı ile konuşunuz.

TEME

TEMETEX FORTE'i kullanmayı unuttuysanız

Unutulan dozları dengelemek için çift doz almayınız.

TEMETEX FORTE ile tedavi sonlandırıldığında oluşabilecek etkiler

TEMETEX’i doktorunuzun önerdiği şekilde kullanırsanız, belirtiler tedavi sırasında kaybolur ve tedavi sonrasında da tamamen iyileşme sağlanır. Belirtiler devam ederse ya da tekrardan ortaya çıkarsa doktorunuzla temasa geçiniz.