TELEBRIX-30 MEGLUMIN 300 mg 1 flakon Saklanması

Guerbet Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Telebrix saklanması, Telebrix muhafazası, Telebrix soğuk, Telebrix nem, Telebrix karanlık, Telebrix ambalaj, Telebrix çocuklardan saklanması, Telebrix son kullanma tarihi, Telebrix firması, Telebrix kullanma talimatı, Telebrix üretici firma bilgilerini içerir.

5.TELEBRIX-30'in saklanması

Ambalajdaki son kullanma tarihinden sonra TELEBRIX-30'i kullanmayınız.

Kalan TELEBRIX 30’un imha edilmesi sizden istenecek bir durum değildir. Eğer böyle bir şey olursa ne yapmanız gerektiğini eczcanıza sorun. Burada yapılacaklar çevrenin korunmasına yönelik olacaktır.

Ruhsat sahibi:

GUERBET İlaç Tıbbi Malzeme ve Cihazlar San. ve Tic. A.Ş.

Kısıklı Cad. Haluk Türksoy Sok. Işık Plaza No.7 K.2 Altunizade - Üsküdar - 34662 - İstanbul Te1. 0216 651 47 44

Üretici:

Guerbet

BP 57400, 95943 Roissy, CdG Cedex,

Fransa

AŞAĞIDAKİ BİLGİLER BU İLACI UYGULAYACAK SAĞLIK PERSONELİ İÇİNDİR

Tanı amaçlı olarak radyolojik görüntülemede kullanılacak olan TELEBRIX 30’u sadece damar içine uygulayınız.

Uygulamadan önce, uygulamayı nasıl yapacağınız konusunda hastanızı bilgilendiriniz. Hastanızın bilgilendirilmesi, uygulama esnasında hastanızın uyumunu ve uygulamanın başarısını artıracaktır.

TELEBRIX 30 uygulamasından önce son kullanma tarihini ve şişenin içerisindeki sıvının berrak ve tortusuz olduğunu kontrol ediniz.

Uygulamadan sonra şişede eğer varsa kalan miktarı yeniden kullanmayınız. TELEBRIX 30’un imhası için özel bir gereksinim yoktur. Kullanılmamış olan ürünler ya da atık materyaller “Tıbbi Atıkların Kontrolü Yönetmeligi” ve “Ambalaj ve Ambalaj Atıkları Kontrolü Yönetmeligi” ne uygun olarak imha edilmelidir.