TEBOKAN SPECIAL 80 mg 30 tablet Uyarılar

Abdi İbrahim Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Tebokan Special uyarılar, Tebokan Special zararları, Tebokan Special önlemler, Tebokan Special riskler, Tebokan Special yan etkisi, Tebokan Special alerji, Tebokan Special alkol, Tebokan Special hamileler, Tebokan Special emzirme, Tebokan Special araç kullanımı, Tebokan Special fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uyarılar

- Serebral endikasyonlarda TEBOKAN SPECİAL ile tedaviye başlamadan önce, patolojiksemptomların spesifik bir tedavi gerektiren herhangi bir nedene bağlı olup olmadığıbelirlenmelidir.

- Sık görülen baş dönmesi ve kulak çınlaması her zaman bir doktor tarafından belirlenmelidir.Ani işitme kaybı veya bozukluğu durumunda mutlaka hekime danışılmalıdır.

- Bazı raporlar, Ginkgo içeren preparatlann kanamaya eğilimi arttırabileceğine işaret etmektedir.

- Kanama riskinde artış ve antikoagülanlarla birlikte ve eş zamanlı kullanımı varsa hekimedanışıldıktan sonra kullanılmalıdır.

- Tek vaka raporlarına dayanarak, Ginkgo preparatlan ile ameliyat sonrası gözlenen kanamanedeniyle cerrahi öncesinde ginkgo kullanımına ara verilmelidir.

- Epilepsili hastalarda Ginkgo preparatlannın uygulanmasının nöbet oluşumunu tetiklediği venöbet eşiğim düşürebildiği göz ardı edilemez.

- Nadir kalıtsal galaktoz intoleransı, Lapp laktaz yetmezliği ya da glikoz-galaktoz malabsorbsiyonproblemi olan hastalar bu ilacı kullanmamalıdır.

- Bu tıbbi ürün her dozunda 1 mmol (23 mg)’dan daha az sodyum ihtiva eder; yani esasmda

"sodyum içermez". .

Araç ve makine kullanımı üzerindeki etkiler