TADLIS 10 mg 4 efervesan tablet Nedir

Nuvomed Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Tadlis nedir, Tadlis ne için kullanılır, Tadlis ne ilacı, Tadlis neye yarar, Tadlis ne işe yarar, Tadlis neye iyi gelir, Tadlis kullananlar, Tadlis kullanımı, Tadlis uygulama, Tadlis etkileri, Tadlis faydaları bilgilerini içerir.

2.TADLIS nedir ve ne için kullanılır?

TADLİS 10 mg turuncu benekli, yuvarlak, düz yüzeyli efervesan tabletler halindedir. 4 efervesan tablet, strip ambalaj ile ambalajlanmıştır.

TADLİS, erkeklerde erektil disfonksiyon tedavisi için kullanılan bir ilaçtır. Erektil disfonksiyon, cinsel aktivite için gerekli penis sertleşmesinin sağlanamaması veya sertliğin korunamaması durumudur.

TADLİS, fosfodiesteraz tip 5 inhibitörleri olarak adlandırılan ilaç grubuna dahildir. Cinsel uyarıyı takiben TADLİS, penis içerisindeki kan damarlarının gevşemesine yardımcı olarak kanın penis içerisine akısını sağlar. Bunun sonucunda peniste sertleşme gerçekleşir. Eğer sertleşme sorununuz yoksa TADLİS yardımcı olmayacaktır.

Cinsel uyarının olmadığı durumlarda TADLİS'in tek başına ise yaramayacağı önemle not edilmelidir. Bu nedenle sizin ve partnerinizin, sertleşme sorunu tedavisi için ilaç almıyormuş gibi, ön cinsel aktivitede bulunması gerekmektedir.