SYNAGIS 50 mg/ml IM enjeksiyon için liyofilize toz içeren 1 flakon {Abbott} Nedir

Abbott Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Synagis nedir, Synagis ne için kullanılır, Synagis ne ilacı, Synagis neye yarar, Synagis ne işe yarar, Synagis neye iyi gelir, Synagis kullananlar, Synagis kullanımı, Synagis uygulama, Synagis etkileri, Synagis faydaları bilgilerini içerir.

2.SYNAGIS nedir ve ne için kullanılır?

• Her flakon liyofilize toz halinde 50 mg palivizumab içerir. Her kutuda ayrıca, 1 ml steril enjeksiyonluk su içeren 1 adet çözücü ampul bulunur.

• SYNAGİS immünoglobülinler adı verilen bir ilaç grubuna aittir. SYNAGİS'in aktif maddesi olan palivizumab bir monoklonal antikordur. Antikorlar enfeksiyonlara karşı koruyucu olan proteinlerdir. Palivizumab özel olarak, respiratuar sinsisyal virüs (RSV) adı verilen virüse karşı korunma sağlamak için üretilmiş bir monoklonal antikordur.

• Çocuğunuz respiratuvar sinsisyal virüs (RSV) adı verilen bir virüsün neden olduğu hastalığın yüksek riski altındadır. RSV hastalığı genelde sonbahar aylarında başlar ve ilkbaharda sona erer.

• RSV hastalığı çocuğunuzun hastaneye yatmasını gerektirebilen akciğerlerde ciddi bir enfeksiyona neden olabilir. SYNAGİS çocuğunuzun şiddetli RSV hastalığına karşı korunmasına yardımcı olan bir ilaçtır.