SUSTANON 250 mg 1 ampül Etkileşimi

Merck Sharp Dohme Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Sustanon etkileşimi, Sustanon etken madde, Sustanon yardımcı maddeler, Sustanon alkol, Sustanon etkileşim, Sustanon kullananlar, Sustanon dozu, Sustanon kullanımı bilgisini içerir.

Diğer tıbbi ürünler ile etkileşimler

Testosteronun yıkımından sorumlu kapsayan enzimleri, indükleyici ilaçlar testosteron düzeyini azaltabilir ve bu enzimleri inhibe edici ilaçlar testosteron düzeyini artırabilir. Bu nedenle SUSTANON için doz ayarlaması gerekebilir. Androj enler glukoz toleransını artırabilir ve diyabetli hastalarda insülin ya da diğer antidiyabetik ilaçlara gereksinimi azaltabilir (4.4’e bakınız).

Yüksek doz androj enler kumarin tipi ilaçların antikoagülan etkinliğini artırabildiğinden bu ilaçların dozunun azaltılması gerekebilir (4.4’e bakınız).

Laboratuvar testi etkileşimleri: Androj enler, toplam serum T4 seviyelerinin azalmasına ve T3 ile T4’ün resin geri aliminin artmasına neden olacak şekilde tiroksin bağlayıcı globulin seviyelerini azaltabilirler. Serbest tiroid hormonu seviyeleri değişmeden kalır; ancak, tiroid disfonksiyonu ile ilgili herhangi bir klinik kanıt mevcut değildir.

Özel popülasyonlara ilişkin ek bilgiler

Özel popülasyonlar ile ilgili herhangi bir klinik etkileşim çalışması yapılmamıştır.

Pediyatrik popülasyon