SUPRAVIT pediatrik şurup Nedir

Bayer Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Supravit nedir, Supravit ne için kullanılır, Supravit ne ilacı, Supravit neye yarar, Supravit ne işe yarar, Supravit neye iyi gelir, Supravit kullananlar, Supravit kullanımı, Supravit uygulama, Supravit etkileri, Supravit faydaları bilgilerini içerir.

2.SUPRAVIT nedir ve ne için kullanılır?

SUPRAVİT PEDİATRİK,

• SUPRAVİT PEDİATRİK, dengeli oranlarda bir araya getirilmiş bir vitamindir. İçeriğindeki vitamin miktarları 2-12 yaş arasındaki çocukların günlük gereksinimlerini karşılayacak şekilde ayarlanmıştır.

• 100 mililitrelik şişelerde bulunur.

• İçeriğindeki vitaminlerin eksikliğinin görüldüğü veya gereksiniminin arttığı durumlarda eksikliğin giderilmesinde kullanılır. Şu durumlarda takviye gerekebilir:

— Ani kilo kaybı, dengesiz ve yetersiz beslenme, günlük vitamin ihtiyacını karşılamayan beslenme (örn; süt alımının olmadığı vejeteryan diyetler)

— Yanıklar, ateş, kronik ateş, kronik hemodiyaliz, karaciğer-safra kanalı hastalıkları, hipertiroidizm (tiroid bezinin fazla çalışması, belirtileri; metabolizmada hızlanma, kilo kaybı, terleme, güçsüzlük), uzamış hastalıklar/enfeksiyonlar, bağırsak hastalıkları, pankreas yetmezliğine bağlı olarak besinlerin yetersiz emilimi, protein eksikliği, yağ emiliminin bozulduğu durumlar.

— Ağız-boğaz hasarları/bozuklukları, sarılık