SULBAKSIT IM 250 mg 1 flakon Nedir

Tüm Ekip Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Sulbaksit nedir, Sulbaksit ne için kullanılır, Sulbaksit ne ilacı, Sulbaksit neye yarar, Sulbaksit ne işe yarar, Sulbaksit neye iyi gelir, Sulbaksit kullananlar, Sulbaksit kullanımı, Sulbaksit uygulama, Sulbaksit etkileri, Sulbaksit faydaları bilgilerini içerir.

2.SULBAKSIT IM nedir ve ne için kullanılır?

SULBAKSİT penisilin antibiyotikleri adı verilen ilaç grubuna aittir. Ampisilin ve sulbaktam isimli iki aktif maddenin bileşimidir. Sulbaktam penisiline dirençli bakterilere karşı etkinlikteampİsİHne yardım eder.

SULBAKSİT enjeksiyon için beyaz ile kırık - beyaz arası renkte toz içeren 1 flakonda sunulmakladır.

SULBAKSİT duyarlı mikroorganizmaların neden olduğu sinüzit (yüz kemiklerinin içindeki hava boşluklarının iltihabı), otİtİs media (orta kulak iltihabı), epiglottit (nefes borusukapakçığı iltihabı), pnömoni (akciğer iltihabı) dahil üst ve alt solunum yolu enfeksiyonları;İdrar yolu enfeksiyonları ve piyelonefrit (İdrar yollan ve böbrekte gelişen iltihap); peritonit(karın zan iltihabı), kolesistit (safra kesesi İltihabı), endometrit (rahim iç tabakasının iltihabı)ve pelvik selülit dahil intraabdominal (karın içi) enfeksiyonlar; bakteriyel septisemi(bakterilerin kana geçmesi sonucunda ateş ve titremeye neden olan hastalık); deri, yumuşakdoku, kemik ve eklem enfeksiyonları ve gonokok (bel soğukluğuna neden olanmikroorganizma) enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılır.