SPIRIVA RESPIMAT 2.5 mcg/püskürtme inhilasyon çözeltisi 1 kartuş Nedir

Boehringer Ingelheim Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Spiriva nedir, Spiriva ne için kullanılır, Spiriva ne ilacı, Spiriva neye yarar, Spiriva ne işe yarar, Spiriva neye iyi gelir, Spiriva kullananlar, Spiriva kullanımı, Spiriva uygulama, Spiriva etkileri, Spiriva faydaları bilgilerini içerir.

2.SPIRIVA RESPIMAT nedir ve ne için kullanılır?

SPIRIVA RESPIMAT, kronik obstrüktif akciğer hastalığı (KOAH) olan kişilerin daha kolay nefes alıp vermesine yardımcı olur. KOAH, nefes darlığı ve öksürüğe neden olan uzun süreli bir akciğer hastalığıdır. KOAH süreci, kronik bronşit (uzun süreli bronş iltihabı) ve amfızem (akciğerde aşırı hava birikmesi) ile ilişkilidir. KOAH uzun süreli bir hastalık olduğu için, SPIRIVA RESPIMATT sadece nefes darlığı veya diğer KOAH belirtileri ortaya çıktığında değil, her gün kullanmalısınız.

SPIRIVA RESPIMAT uzun etkili bir bronş genileticisidir ve solunum yollarını açarak nefes alıp vermenizi kolaylaştırır. SPIRIVA RESPIMAT, düzenli kullanıldığında, hastalığınıza bağlı mevcut nefes darlığınıza iyi gelir ve hastalığınızın günlük yaşamınızdaki etkilerini en aza indirmede size yardımcı olur. SPIRIVA RESPEMATTn her gün kullanılması, hastalığınızın, birkaç gün sürebilecek, ani ve kısa süreli kötüleşme ataklarını önlemek için de yardımcı olacaktır.

SPIRIVA RESPEMATTn doğru dozda kullanılması konusunda lütfen “3. SPIRIVA RESPIMAT nasıl kullanılır?” bölümüne ve “kullanım talimatlan” kısmına bakınız.