SODINAX FORT 550 mg 20 tablet Dozu

Osel Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Sodinax Fort dozu, Sodinax Fort dozaj, Sodinax Fort doz aşımı, Sodinax Fort uygulama, Sodinax Fort kullanım şekli, Sodinax Fort kullanımı, Sodinax Fort kullanım süresi, Sodinax Fort açmı tokmu, Sodinax Fort nedir, Sodinax Fort ne için kullanılır, Sodinax Fort nasıl kullanılır, Sodinax Fort faydaları, Sodinax Fort etkileri, Sodinax Fort günde kaç kez, Sodinax Fort sabah mı akşam mı, Sodinax Fort fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Migren baş ağrısı profilaksisinde: Günde 2 defa 2'şer tablet, 4-6 hafta içinde düzelme olmazsa ilaç kesilmelidir.
Migren baş ağrısı tedavisinde: Muhtemel bir krizin ilk belirtisinde 3 tablet, gerekirse ilk dozdan en az yarım saat sonra verilmek üzere aynı gün içinde 1-2 tablet daha verilebilir.
Jinekolojik endikasyonlarda: Uterus relaksasyonu ve analjisi amacıyla başlangıçta 2 tablet daha sonra 6-8 saatlik araliklarla 1 tablet.
Yetişkinlerde dental problemler post-operatif ağrılar ve diğer ağrılarda analjezik ve antipiretik amaçla: Başlangıçta 2 tablet daha sonra 6-8 saatlik araliklarla 1 tablet.
Akut gutta ilk 3 gün tablet ile başlanır. 8 saat sonra 2 tablet verilir. Daha sonraki günlerde kriz geçinceye 8 saatte 1 tablet şeklinde devam edilir.