SIPROBEL 750 mg 14 film tablet Nedir

Nobel Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Siprobel nedir, Siprobel ne için kullanılır, Siprobel ne ilacı, Siprobel neye yarar, Siprobel ne işe yarar, Siprobel neye iyi gelir, Siprobel kullananlar, Siprobel kullanımı, Siprobel uygulama, Siprobel etkileri, Siprobel faydaları bilgilerini içerir.

2.SIPROBEL nedir ve ne için kullanılır?

  • SİPROBEL, film tabletler şeklinde kullanıma sunulmuştur. Her bir film tabletin içinde 750 mg etkin madde (siprofloksasin) bulunmaktadır.
  • SİPROBEL’in etkin maddesi olan siprofloksasin, kinolonlar adı verilen bir antibiyotik grubuna aittir.

  • SİPROBEL, 14 film tabletlik blister ambalajlarda kullanıma sunulmuştur.
  • SİPROBEL, yetişkinlerde solunum yollan enfeksiyonu tedavisinde, orta kulak enfeksiyonlannda, sinüzit tedavisinde, göz enfeksiyonlarında, böbrek ve idrar yollan
  • enfeksiyonlarında, adneksit (dölyatağı ekleri (adneks) olan yumurtalıklar ve tüplerin akut ya da kronik iltihabı), bel soğukluğu (gonore), prostatit dahil genital organların enfeksiyonlarında, sindirim sistemi ve safra yollan enfeksiyonlarında, karın zan iltihabı (peritonit) gibi kann boşluğu enfeksiyonlannda, cilt ve yumuşak doku enfeksiyonlannda, kemik ve eklem enfeksiyonlannda, kanda enfeksiyon bulunması (septisemi) durumunda, bağışıklık sistemi zayıflamış hastalann enfeksiyonlarında, Neisseria merıingitidis adlı bakterinin neden olduğu enfeksiyonlann önlenmesinde ve enfeksiyon riskinin yüksek olduğu durumlarda kullanılır.