SERUM FIZYOLOJIK BIOFARMA % 0.9 10 ml 100 ampül Uyarılar

Biofarma Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Serum Fizyolojik uyarılar, Serum Fizyolojik zararları, Serum Fizyolojik önlemler, Serum Fizyolojik riskler, Serum Fizyolojik yan etkisi, Serum Fizyolojik alerji, Serum Fizyolojik alkol, Serum Fizyolojik hamileler, Serum Fizyolojik emzirme, Serum Fizyolojik araç kullanımı, Serum Fizyolojik fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uyarılar

SERUM FİZYOLOJİK konjestif kalp yetmezliği, preeklampside gözlenen hipertansiyon, periferik ve pulmoner ödem ile böbrek fonksiyon bozukluğunda dikkatle uygulanmalıdır. Gençlere ve yaşlılara uygulanırken de dikkat edilmelidir.

Psödohiponatremi, geleneksel yöntemlerle ölçüldüğünde, plazma sodyum düzeylerinin hatalı olarak düşük konsantrasyonlarda bulunmasıdır. Psödohiponatremi, plazma sıvısında büyük moleküllerin anormal derecede yüksek konsantrasyonlarda bulunduğu ve buna bağlı olarak plazma su oranının anormal derecede düşük olduğu zamanlarda görülebilir. Bu durum, hiperlipidemi ve hiperproteinemide görülebilmekle birlikte diabetes mellituslu hastalarda da görülebildiği rapor edilmiştir. Böyle bir durumda doğru sodyum değerleri plazma su değerlerine bakılarak tespit edilebilir.

Araç ve makine kullanımı üzerindeki etkiler

Araç ve makine kullanma üzerinde herhangi bir etkisi yoktur.