SEREBIL FORT 80 mg 30 tablet Dozu

Koçak Farma Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Serebil Fort dozu, Serebil Fort dozaj, Serebil Fort doz aşımı, Serebil Fort uygulama, Serebil Fort kullanım şekli, Serebil Fort kullanımı, Serebil Fort kullanım süresi, Serebil Fort açmı tokmu, Serebil Fort nedir, Serebil Fort ne için kullanılır, Serebil Fort nasıl kullanılır, Serebil Fort faydaları, Serebil Fort etkileri, Serebil Fort günde kaç kez, Serebil Fort sabah mı akşam mı, Serebil Fort fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uygulama şekli

Pozoloj i/uygu lama sıklığı ve süresi:

Organik beyin sendromuna bağlı serebral performans bozukluklannın ve demans sendromlarının tedavisinde: Günde 2-3 kez 1 tablet (160-240 mg ginkgo biloba kuru ekstresine eşdeğer). Tedavinin süresi, semptomlann ciddiyetine göre en az 8 haftadır.

Vasküler ve involüsyona bağlı vertigo, denge bozukluklan ve tinnitus olgulannda: Günde 2 kez 1 film tablet (160 mg ginkgo biloba kuru ekstresine eşdeğer). Tedavi süresi, en az 6-8 haftadır. Vertigo tedavisinde tedavi 8 haftayı aşmamalıdır.

Periferik arteriyel okluzif hastalıklarda ağrısız yürüme mesafesinin iyileştirilmesinde: Günde 2 kez 1 film tablet (160 mg ginkgo biloba kuru ekstresine eşdeğer). Tedavi, en az 6 hafta sürdürülmelidir.

Belirtilen tedavi sürelerinin tamamlanmasından sonra tedavinin devam edip etmeyeceği hekim tarafından kontrol edilmelidir.

Semptomlar kötüleşir veya 4 haftadan daha uzun süreyle kalıcı olursa doktora danışılmalıdır.
Uygulama şekli:

Tabletler çiğnenmeden bir miktar sıvı (tercihen bir bardak içme suyu) ile birlikte yemeklerden sonra ağız yoluyla alınır.

Özel popülasyonlara ilişkin ek bilgiler:

Böbrek/Karaciğer yetmezliği:

Böbrek/karacİğer yetmezliği olan hastalarda özel bir kullanım durumu bulunmamaktadır.
Pediatrik popülasyon:

Doz aşımı ve tedavisi

Doz asımında bildirilen advers etkilerde artma görülür.

SEREBİL FORT’un antidotu yoktur. Semptomatik ve destekleyici tedavi uygulanır.

Güçlü bir PAF antagonisti olarak yüksek dozlarda uzun süre kullanımının kanama zamanında ve spontan hemoraji gelişme riskinde artışa yol açabileceği unutulmamalıdır.