SEFTECH 50 mg/5ml oral süspansiyon hazırlamak için kuru toz 100 ml Nedir

Deva Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Seftech nedir, Seftech ne için kullanılır, Seftech ne ilacı, Seftech neye yarar, Seftech ne işe yarar, Seftech neye iyi gelir, Seftech kullananlar, Seftech kullanımı, Seftech uygulama, Seftech etkileri, Seftech faydaları bilgilerini içerir.

2.SEFTECH nedir ve ne için kullanılır?

SEFTECH süspansiyondaki etkin madde sefpodoksimdir (proksetil tuzu olarak). Sefpodoksim etkin maddesi, vücutta enfeksiyona neden olan bakterileri öldüren, sefalosporin grubu bir antibiyotiktir.

SEFTECH, alt solunum yolu enfeksiyonları (akut bronşit, toplumda kazanılmış pnömoni, kronik bronşitin akut bakteriyel alevlenmesi); üst solunum yolları enfeksiyonları (farenjit, bademcik iltihaplanması, akut orta kulak iltihabı, akut maksillar sinüzit); seksüel yolla bulaşan hastalıklar; kadınlarda görülen akut komplike olmayan makat (ano-rektal) enfeksiyonları; üriner enfeksiyonlar (sistit); cilt ve yumuşak doku enfeksiyonlarında kullanılır.

SEFTECH oral süspansiyon hazırlamak için kuru toz, 100 ml’lik çocuk kilitli kapak ile kapatılmış amber renkli cam şişelerde 5 ml’lik ölçek ile birlikte kullanıma sunulmaktadır.