RISPERDAL QUICKLET 3 mg 28 ağızda çözünür tablet Endikasyonları

Janssen Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Risperdal Quicklet endikasyonları, Risperdal Quicklet tedavisi, Risperdal Quicklet ne işe yarar, Risperdal Quicklet neye yarar, Risperdal Quicklet ne için kullanılır, Risperdal Quicklet nedir, Risperdal Quicklet faydaları, Risperdal Quicklet ne ilacı, Risperdal Quicklet ne zaman kullanılır, Risperdal Quicklet kullananlar bilgilerini içerir.

Endikasyonlar

RISPERDAL QUICKLET, pozitif (halüsinasyon, delüzyon, düşünce bozuklukları, saldırganlık, şüphecilik) ve/veya negatif (künt afekt, emosyonel ve sosyal çekingenlik ve konuşma yetersizliği) semptomların belirgin olduğu, erken dönem psikozlar, akut şizofrenik alevlenmeler, kronik şizofreni ve diğer psikotik durumlar dahil şizofreni hastalarının tedavisinde endikedir. RISPERDAL QUICKLET, şizofreni ile ilgili afektif semptomları (depresyon, suçluluk duygusu, anksiyete) da hafifletir. RISPERDAL QUICKLET, ilk tedaviye cevap verdiği gözlenen yetişkin hastalarda, idame tedavisi sırasında klinik iyileşmenin devamı açısından da etkilidir.

RISPERDAL QUICKLET, bipolar bozukluğun manik epizodunun tedavisinde endikedir. Bu epizodlar; duygu durumu yükselmesi veya aşırı hassaslaşması, kendini aşırı beğenme, uykuya duyulan ihtiyacın azalması, konuşmada zorlanma, düşüncelerin yarışması, şaşkınlık, agresif ve yıkıcı davranışlar da dahil olmak üzere muhakeme güçlüğü gibi semptomlarla karakterizedir.

RİSPERDAL QUICKLET, agresif veya diğer yıkıcı davranışların ön planda olduğu davranış ve diğer yıkıcı davranış bozukluklarının tedavisinde endikedir. RİSPERDAL QUICKLET ayrıca ilk tedaviye cevap verdiği gözlenen çocuk ve adolesanlarda idame tedavisi sırasında klinik iyileşmenin devamı açısından da etkilidir.