RICIPAN 64 gr 150 ml emülsiyon Dozu

Toprak Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Ricipan dozu, Ricipan dozaj, Ricipan doz aşımı, Ricipan uygulama, Ricipan kullanım şekli, Ricipan kullanımı, Ricipan kullanım süresi, Ricipan açmı tokmu, Ricipan nedir, Ricipan ne için kullanılır, Ricipan nasıl kullanılır, Ricipan faydaları, Ricipan etkileri, Ricipan günde kaç kez, Ricipan sabah mı akşam mı, Ricipan fazla alınırsa bilgilerini içerir.

1- Kabızlığın düzenlenmesi istenildiğinde, büyüklere günde 2 veya 1'er çorba kaşığı, küçüklere 1'er tatlı kaşığı,
2- İç organların net filmi elde edilmesi için, gece yatmadan evvel şişenin tamamı bir su bardağına boşaltılacak ve içilecek. Filmin çekimine kadar hiçbir şekilde yiyecek ve sabah kahvaltısı alınmayacaktır.
3- Lavmanlar için büyüklere 3 dolu su bardağı (Takriben 500 g) suya 2 çorba kaşığı Ricipan Emülsiyon, küçüklere ise bu miktarın yarısı karıştırılarak yapılır.
Aç karnına veya son yenilen yemekten azami 3 saat sonra kullanılması önerilir. Bilhassa gece yatarken alınması arzulanan en elverişli kullanım tarzıdır. Buna sebep alınan ilacın müessir maddesi hintyağı olması ağız yolu ile alındığında muhakkak aç karnına alınacak ve alındıktan sonra mümkün olduğu kadar bol su içilecek ve kati surette başka hiçbir yiyecek alınmayacaktır. Aksi halde müstahzarın tesiri gecikeceği gibi etkisinin de küçülmesine sebep olabilir.