REUMIL 10 mg film tablet Nedir

Abdi İbrahim Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Reumil nedir, Reumil ne için kullanılır, Reumil ne ilacı, Reumil neye yarar, Reumil ne işe yarar, Reumil neye iyi gelir, Reumil kullananlar, Reumil kullanımı, Reumil uygulama, Reumil etkileri, Reumil faydaları bilgilerini içerir.

2.REUMIL nedir ve ne için kullanılır?

  • REUMİL 10 mg film tablet romatizmaya karşı kullanılan ilaç grubuna dahildir ve 10 mg leflunomid içerir.
  • REUMİL 10 mg film tablet beyaz, yuvarlak, bikonveks, düz, film kaplı tabletlerdir. Tabletler 30 film tablet içeren aluminyum/aluminyum blister içerisinde bulunur.
  • REUMİL erişkinlerde sülfasalazin (romatoid artrit ve iltihaplı bağırsak hastalıklarının tedavisinde kullanılır) veya metotreksat (kanser veya ağır sedef hastalığı ve ağır eklem romatizmasının tedavisinde kullanılır) ile kontrol altına alınamayan veya bu ilaçlan tolere edemeyen veya bu ilaçlann kullanılmamasının gerektiği aktif romatoid artrit ve yine sülfasalazin veya metotreksat ile kontrol altına alınamayan veya bu ilaçlan tolere edemeyen veya bu ilaçların kullanılmamasının gerektiği aktif psöriyatik artrit tedavisinde kullanılır.

  • Romatoid artritin belirtileri tutulan eklemde iltihap, şişlik, hareket zorluğu ve ağrıdır. Tüm vücudu etkileyen diğer belirtiler iştah kaybı, ateş, enerjide azalma ve kansızlık (kırmızı kan hücrelerinde azalma, anemi) olarak sayılabilir.