RESTAFEN PLUS krem 50 G Dozu

Vem Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Restafen dozu, Restafen dozaj, Restafen doz aşımı, Restafen uygulama, Restafen kullanım şekli, Restafen kullanımı, Restafen kullanım süresi, Restafen açmı tokmu, Restafen nedir, Restafen ne için kullanılır, Restafen nasıl kullanılır, Restafen faydaları, Restafen etkileri, Restafen günde kaç kez, Restafen sabah mı akşam mı, Restafen fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uygulama şekli

Uygulama sıklığı ve süresi:

RESTAFEN PLUS KREM, günde birkaç kez (3-4 kez) ağrılı alanın genişliğine göre 2 g’a kadar (fındık büyüklüğünde) uygulanabilir.

Tedavi 2 haftaya kadar sürdürülebilir. Şikayetler devam ederse daha fazla tedavi gerekip gerekmediğini belirlemek için doktora başvurulmalıdır.

Uygulama şekli:

Topikal kullanım içindir.

RESTAFEN PLUS KREM’in masaj başlığı kullanılarak, hafifçe bastırılıp dairesel hareketlerle krem deri içerisine iyice yedirerek sürülür.

Özel popülasyonlara ilişkin ek bilgiler:

Böbrek/Karaciğer yetmezliği:

Doz ayarlanmasına gerek yoktur.

Pediyatrik popülasyon:

Çocuklar üzerinde kullanım ile ilgili deneyimler sınırlıdır. Çocuklarda RESTAFEN PLUS KREM kullanılması önerilmez.

Geriyatrik popülasyon:

Doz aşımı ve tedavisi

RESTAFEN PLUS KREM deri üzerine önerilen dozdan daha fazla uygulanırsa, jel uzaklaştırılmalı ve cilt su ile yıkanmalıdır.

Hatalı kullanımda, bir tüp RESTAFEN PLUS KREM içeriği veya daha fazlası, kısa bir süre içerisinde, geniş vücut yüzeyine uygulandığında, baş ağrısı, baş dönmesi veya epigastrik ağrı ortaya çıkabilir.

Önerilen tedavi:

Aşırı miktarda vücut yüzeyine uygulanan RESTAFEN PLUS KREM su ile yıkanarak uzaklaştırılmalıdır.

Tadı nedeniyle oral yoldan toksikolojik olarak önemli dozlarda genelde yutulamaz, ancak böyle bir durum ortaya çıktığında mide lavajı uygulanır.