REDICLON % 0.1 GOZ damlaSI. 60 flakon Nedir

Deva Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Rediclon nedir, Rediclon ne için kullanılır, Rediclon ne ilacı, Rediclon neye yarar, Rediclon ne işe yarar, Rediclon neye iyi gelir, Rediclon kullananlar, Rediclon kullanımı, Rediclon uygulama, Rediclon etkileri, Rediclon faydaları bilgilerini içerir.

2.REDICLON nedir ve ne için kullanılır?

REDİCLON göz damlası, berrak, renksiz, göz ile görünür partikül içermeyen çözeltidir ve tek kullanımlık flakon içeren saşeler ile birlikte bir kutu içersinde 20 adet flakon ve 60 adet flakon içeren kutular halinde sunulmaktadır.

REDİCLON etkin madde olarak her bir flakonda 0,3 mg diklofenak sodyum içerir. REDİCLON non-steroidal antiinflamatuar (NSAİ) ilaçlar olarak adlandırılan bir ilaç grubuna dahildir.

REDİCLON, göz ameliyatlarının öncesinde göz bebeğinin açık kalmasını sağlamak amacıyla, göz ameliyatlarının öncesinde ve sonrasında oluşabilecek kistoid makula ödeminin (retinanın altında sıvı ve protein birikmesiyle meydana gelen bir göz hastalığı) engellenmesi ve göz ameliyatlarının veya yaralanmalarının sonrasında ağrı ve/veya inflamasyonu kontrol altına almak amacıyla kullanılır. Ayrıca gözdeki ağrının ve ışığa hassasiyetin giderilmesinde kullanılır.