PULMOZYME 2.5 mg 30 ampül Nedir

Roche Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Pulmozyme nedir, Pulmozyme ne için kullanılır, Pulmozyme ne ilacı, Pulmozyme neye yarar, Pulmozyme ne işe yarar, Pulmozyme neye iyi gelir, Pulmozyme kullananlar, Pulmozyme kullanımı, Pulmozyme uygulama, Pulmozyme etkileri, Pulmozyme faydaları bilgilerini içerir.

1. PULMOZYME nedir ve ne için kullamür?

• PULMOZYME etkin madde olarak, vücudunuzda bulunan DNaz adı verilen doğal bir proteine benzer bir insan yapımı protein olan dornaz alfayı (aynı zamanda rekombinant insan deoksiribonükleaz 1 veya rhDNaz olarak adlandırılan) içermektedir. PULMOZYME kistik fıbrozisli hastaların akciğerlerinde üretilen yoğun balgamın çözülmesine yardım ederek etki gösterir.

. PULMOZYME, her biri 2.5 mg (2500 U) dornaz alfa içeren, 2.5 ml'lik 30 plastik ampullük ambalajlarda kullanıma sunulmaktadır. İnhalasyon solüsyonu, berrak, renksiz ila açık san renktedir. Ampuller 6'şarlı olarak paketlere yerleştirilmiştir.

• PULMOZYME, kistik fıbrozisli hastaların tedavisinde kullanılır. Havayolundaki yoğun balgamın sökülmesine yardım ederek akciğer işlevlerini düzeltir.