PIOFORCE 30 mg 30 tablet Nedir

Biofarma Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Pioforce nedir, Pioforce ne için kullanılır, Pioforce ne ilacı, Pioforce neye yarar, Pioforce ne işe yarar, Pioforce neye iyi gelir, Pioforce kullananlar, Pioforce kullanımı, Pioforce uygulama, Pioforce etkileri, Pioforce faydaları bilgilerini içerir.

2.PIOFORCE nedir ve ne için kullanılır?

PİOFORCE kan şekerini düşüren bir ilaçtır. Her tablette 30 mg pioglitazona eşdeğer 33,07 mg pioglitazon hidroklorür içeren 30 ve 90 tabletlik ambalajlarda takdim edilmektedir. Tabletler beyaz renkte, yuvarlak, düz ve bir yüzü 30 baskılıdır.

Ürün, Tip 2 Diabetes Mellitus tedavisinde aşağıdaki durumlarda endikedir:

Tekli tedavi olarak

- Diyet ve egzersiz ile yeterli kan şekeri kontrolü sağlanamayan ve metformin etkin maddeli bir ilacın kullanımının uygun olmadığı hastalarda kullanılır.

İkili tedavi olarak

- Maksimum dozda metformin etkin maddeli bir ilacın kullanılmasına rağmen yeterli kan şekeri kontrolü sağlanamayan hastalarda metformin ile kombine edilerek,

- Metformin etkin maddeli bir ilacı kullanamayan hastalarda sülfonilüre etkin maddeli ilaçların maksimum dozlarının kullanılmasına rağmen kan şekeri kontrolünün yetersiz olduğu durumlarda sülfonilüre etkin maddeli ilaçlarla kombine olarak kullanılabilir.

Üçlü tedavi olarak

- Metformin ve sülfonilüre etkin maddeli ilaçlarla birlikte yapılan ikili tedaviye rağmen yeterli kan şekeri kontrolü sağlanamayan hastalarda, metformin ve bir sülfonilüre etkin maddeli ilaçlara eklenerek birlikte kombine olarak kullanılabilir.