PERS-MANT 30 gr jel Dozu

Orva Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Pers-Mant dozu, Pers-Mant dozaj, Pers-Mant doz aşımı, Pers-Mant uygulama, Pers-Mant kullanım şekli, Pers-Mant kullanımı, Pers-Mant kullanım süresi, Pers-Mant açmı tokmu, Pers-Mant nedir, Pers-Mant ne için kullanılır, Pers-Mant nasıl kullanılır, Pers-Mant faydaları, Pers-Mant etkileri, Pers-Mant günde kaç kez, Pers-Mant sabah mı akşam mı, Pers-Mant fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uygulama şekli

Pozoloji / uygulama sıklığı ve süresi:

PERS-MANT, doktorunuzca başka şekilde önerilmediği takdirde sabah ve akşam olmak üzere ince bir tabaka halinde günde 2 kez uygulanmalıdır. Tedavi süresi 4-6 haftadır.

Tüm lezyonlann kaybolmasını izleyen 10 gün boyunca tedaviye devam edilmelidir. PERS-MANT, tüylerde ve saçlarda yapışma yapmayacak şekilde formüle edilmiştir. Bu nedenle saçlı ve tüylü bölgelere de rahatlıkla uygulanabilir.

Uygulama şekli:

Sadece topikal olarak, tedavi edilecek bölgeye ince bir tabaka şeklinde sürülerek uygulanır.
Özel popülasyonlara ilişkin ek bilgiler:

Böbrek/Karaciğer yetmezliği:

Böbrek/Karaciğer yetmezliği olan hastalarda PERS-MANTTn kullanımı araştırılmamıştır.
Pediyatrik popülasyon:

Çocuklarda PERS-MANTTn etkisi ve güvenirliği bilinmemektedir.

Geriyatrik popülasyon:

Doz aşımı ve tedavisi

PERS-MANT öngörülen dozdan fazla miktarda kullanıldığı takdirde mikonazole bağlı olarak ciltte tahriş yapabilir. Tedavi sonlandınldığında bu yan etki ortadan kalkar.

PERS-MANT topikal kullanım için hazırlanmış olmasına rağmen, yanlışlıkla fazla miktarda yutulduğunda gerekli görülürse uygun bir mide boşaltma yöntemi uygulanır.