PERIMEX PLUS 30 ml oral sprey Dozu

Dentoral Medifarma Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Perimex dozu, Perimex dozaj, Perimex doz aşımı, Perimex uygulama, Perimex kullanım şekli, Perimex kullanımı, Perimex kullanım süresi, Perimex açmı tokmu, Perimex nedir, Perimex ne için kullanılır, Perimex nasıl kullanılır, Perimex faydaları, Perimex etkileri, Perimex günde kaç kez, Perimex sabah mı akşam mı, Perimex fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uygulama şekli

PERİMEX PLUS’ın direkt olarak boğaza/enflamasyonlu alana uygulamasında yetişkinler için genel doz 5-10 püskürtmedir. Gerekirse 1.5-3 saatte bir tekrarlanır.

Uygulama şekli:

PERİMEX PLUS yutulmamak ve tükürülmek suretiyle ağızdan uzaklaştmlmalıdır.

PERIMEX PLUS’ın içeriğinde bulunan klorheksidin, tedavi süresince plak ve gıngivitte azalma yapar/ Oral hijyen prosedürlerine alternatif olarak kullanılıyorsa PERİMEX PLUS enaz 1 dakika ağızda tutulmalıdır.•

PERİMEX PLUS içeriğindeki klorheksidinin sebep olduğu renklenmeyi en 37a indirmek için kullanmadan önce dişlerin fırçalanması önerilir. PERİMEX PLUS uygulamasınındişlerin fırçalanmasından 5 dakika sonra yapılması ve uygulamadan sonra 30 dakika boyuncahastaların ağızlarını su ya da başka gargaralar ile çalkalamamaları, dişlerini fırçalamamaları,bir şey yiyip içmemeleri gerekir (Bkz. Bölüm 4.4).

Özel popülasyonlara ilişkin ek bilgiler: V.-../

Böbrek/Karaciğer yetmezliği: ;

Şiddetli renal bozukluğu ve şiddetli karaciğer bozukluğu olan hastalarda, sistemik etki olasılığı göz önünde bulundurularak dikkatli kullanılmalıdır (Bkz. Bölüm 4.4).

Pediyatrikpopülasyon:

6 yaş ve üzerindeki çocuklarda, sprey direkt olarak boğaza/enflamasyonlu alana uygulanır. Genel doz 5 püskürtmedir. Gerekirse 1.5 - 3 saatte bir tekrarlanır.

Klinik çalışmaların yeterli sayıda olmaması nedeniyle PERİMEX PLUS kullanımı 6 yaşın altındaki çocuklarda tavsiye edilmez.

Geriyatrik popülasyon:

Geriyatrik hastalara, yetişkinlerle aynı doz uygulanabilir.

Doz aşımı ve tedavisi

Müstahzarın uygulama yolu nedeniyle zehirlenme mümkün değildir.

Ancak PERİMEX PLUS yanlışlıkla içilirse semptomatik tedavi yapılmalıdır. Belirli bir antidotu yoktur.