PAROKZOL 10 mg 28 tablet Nedir

Pharmactive Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Parokzol nedir, Parokzol ne için kullanılır, Parokzol ne ilacı, Parokzol neye yarar, Parokzol ne işe yarar, Parokzol neye iyi gelir, Parokzol kullananlar, Parokzol kullanımı, Parokzol uygulama, Parokzol etkileri, Parokzol faydaları bilgilerini içerir.

2.PAROKZOL nedir ve ne için kullanılır?

PAROKZOL antipsikotikler olarak adlandırılan bir ilaç grubuna dahildir.

PAROKZOL, Pembe renkli, modifiye dikdörtgen şeklinde her İki yüzü çentiksiz tal ve 28 tabletlik formları ile blister ambalajlarda kullanıma sunulmaktadır.

PAROKZOL, yetişkin ve ergenlerde (13-17 yaş), olmayan şeyleri duyma, gön hissetme, şüphecilik, yanlış düşünceler, tutarsız konuşmalar, davranışlar ve duygusal durgunluk gibi belirtiler ile karakterize bir hastalığın tedavisi için kullanılır. Bu du hastalar aynı zamanda ruhsal çökkünlük içinde olabilir veya kendilerini suçlu, endiş gergin hissedebilirler.

PAROKZOL, olağan dışı ve sürekli, taşkın ya da sinirli bir dönemin olması, aşırı eneıjinin olması, her zamankinden daha az uykuya ihtiyaç duyulması, düşünce iç hızlanma ile birlikte ve bazen aşın derecede tepkisel bir şekilde çok hızlı ] durumundaki yetişkinlerin tedavisinde ve bu durumun tekrarlamasının engellen kullanılır.

1

ıletlerdir

ıe veya [urumda ’umdaki eIİ ya da

erecede . ;riğinde <onuşma ı nesinde