PAGAMAX PLUS 150/1 mg 60 kapsül Nedir

Nobel Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Pagamax Plus nedir, Pagamax Plus ne için kullanılır, Pagamax Plus ne ilacı, Pagamax Plus neye yarar, Pagamax Plus ne işe yarar, Pagamax Plus neye iyi gelir, Pagamax Plus kullananlar, Pagamax Plus kullanımı, Pagamax Plus uygulama, Pagamax Plus etkileri, Pagamax Plus faydaları bilgilerini içerir.

2.PAGAMAX PLUS nedir ve ne için kullanılır?

PAGAMAX PLUS yetişkinlerde, sara nöbetlerinin bir çeşidini tedavi etmek için kullanılır (sekonder jeneralize konvülsiyonların eşlik ettiği ya da etmediği parsiyel konviilsiyonlar). Doktorunuz, almakta olduğunuz ilaçlarla durumunuzu kontrol altında tutamadığı zaman, PAGAMAX PLUS’ı tedavinize ekleyebilir. PAGAMAX PLUS sara nöbetlerinin tedavisinde tek başına kullanım için değildir ve her zaman sara nöbetlerini kontrol altında tutmak için kullanılan diğer ilaçlarla birlikte kullanılır.

Yaygın Anksiyete Bozukluğu

PAGAMAX PLUS yetişkinlerde, yaygın anksiyete (kaygı) bozukluğunu tedavi etmek için kullanılır.

Yaygın anksiyete (kaygı) bozukluğunun belirtileri kontrol etmesi zor olan, uzun süreli aşırı kaygı ve endişedir. Yaygın anksiyete (kaygı) bozukluğu aynı zamanda huzursuzluk, ani ve şiddetli heyecan, köşeye sıkıştırılmışlık hissi, kolaylıkla bitkin düşme, konsantrasyon güçlüğü, ani unutkanlık, alınganlık hissi, kas sertliği veya uyku sorunları gibi durumlara yol açabilir. Bu günlük yaşamın sıkıntılarından ve stresinden farklıdır.

Fibromiyalji

PAGAMAX PLUS yetişkinlerde fibromiyalji tedavisinde kullanılır. Fibromiyalji esas olarak kasları ve kasların kemiğe yapıştığı bölgeleri etkileyen ve yaygın ağrıya neden olan bir çeşit yumuşak doku romatizması olup, daha çok erişkinlerin hastalığıdır.