OSMEGA 600 mg/400 IU/25 mg 30 efervesan tablet Nedir

Opto Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Osmega nedir, Osmega ne için kullanılır, Osmega ne ilacı, Osmega neye yarar, Osmega ne işe yarar, Osmega neye iyi gelir, Osmega kullananlar, Osmega kullanımı, Osmega uygulama, Osmega etkileri, Osmega faydaları bilgilerini içerir.

2.OSMEGA nedir ve ne için kullanılır?

OSMEGA efervesan tablet (suda çözünen tablet) etkin madde olarak 600 mg kalsiyuma eşdeğer 1500 mg kalsiyum karbonat, 400 IU vitamin D3 ve 25 mg genistein içerir. OSMEGA kemiklerin büyüme ve güçlenmesini sağlayan kalsiyumu içerir. Vitamin D yiyeceklerdeki kalsiyumun emilmesini düzenlemede rol oynar. Genistein kemiğin gelişimini sağlar.

OSMEGA her biri 30 ve 60 efervesan tablet içeren plastik tüp / silikajelli plastik kapak ambalajlarda piyasaya sunulmaktadır.

OSMEGA 600 mg/400 IU/25 mg Efervesan Tablet kalsiyum ve D vitamini gereksiniminde kullanılır. Menopoz sonrası dönemdeki kadınlarda ve yaşlı erkeklerde görülen kemik miktarında azalma (osteoporoz) tedavisinde, değişen şiddette ağrı, kemiklerin kademeli olarak yumuşaması ve bükülmesi ile karakterize osteomalazi tedavisinde ve kemik dokusu bozulmalarının (fibröz osteodistrofi) önlenmesinde ve tedavisinde kullanılır.