OSDEVITA-D3 60 efervesan tablet Nedir

Vitalis Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Osdevita-D3 nedir, Osdevita-D3 ne için kullanılır, Osdevita-D3 ne ilacı, Osdevita-D3 neye yarar, Osdevita-D3 ne işe yarar, Osdevita-D3 neye iyi gelir, Osdevita-D3 kullananlar, Osdevita-D3 kullanımı, Osdevita-D3 uygulama, Osdevita-D3 etkileri, Osdevita-D3 faydaları bilgilerini içerir.

2.OSDEVITA-D3 nedir ve ne için kullanılır?

OSDEVITA -D3, mineral desteği olarak kullanılan kalsiyum karbonat ve D vitamini içerir. OSDEVİTA-D3 etkin madde olarak 600 mg kalsiyum iyonuna eşdeğer 1500 mg kalsiyum karbonat ve 400 1U D3 vitaminine eşdeğer 4,6 mg kolekalsiferol içeren beyaz renkte, çentiksiz, yuvarlak efervesan tabletlerdir. 30 (2 x 15) ve 60 (4 x 15) efervesan tablet, plastik kapaklı plastik tüpler içerisinde, karton kutuda kullanma talimatı ile kullanıma sunulmaktadır.

fi)

OSDEVITA -Dj’ün içerdiği kalsiyum, kemiklerin büyüme ve güçlenmesini sağlar. D vitamini ise yiyeceklerdeki kalsiyumun emilmesini düzenlemede rol oynar. OSDEVİTA-D3 kalsiyum ve D vitamini eksikliğinin önlenmesinde ve bazı durumlarda, kalsiyum ve D vitamini eksikliği riski taşıyan hastalarda kemik erimesi hastalığı (osteoporoz) tedavilerine ek olarak kullanılır.