OLFREX EASY TAB 2.5 mg 28 ağızda dağılan tablet Nedir

Nobel Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Olfrex Easy Tab nedir, Olfrex Easy Tab ne için kullanılır, Olfrex Easy Tab ne ilacı, Olfrex Easy Tab neye yarar, Olfrex Easy Tab ne işe yarar, Olfrex Easy Tab neye iyi gelir, Olfrex Easy Tab kullananlar, Olfrex Easy Tab kullanımı, Olfrex Easy Tab uygulama, Olfrex Easy Tab etkileri, Olfrex Easy Tab faydaları bilgilerini içerir.

2.OLFREX EASY TAB nedir ve ne için kullanılır?

OLFREX EASYTAB 28 tabletlik blister strip ambalajlarda kullanıma sunulmuş olup bir kutusunda her biri 7 ağızda dağılan tablet ihtiva eden 4 adet blister strip mevcuttur. OLFREX EASYTAB ağızda dağılan tabletler yuvarlak ve sarı renktedir.

OLFREX EASYTAB, antipsikotikler adı verilen bir ilaç grubuna aittir.

OLFREX EASYTAB, gerçekte var olmayan şeyleri duymak, görmek veya hissetmek, yanlış inanışlar, anormal şüphecilik, içine kapanmak gibi semptomların eşlik ettiği bir hastalığın tedavisinde kullanılır. Ayrıca bu hastalığı yaşayan hastalar kendilerini depresif, endişeli veya gergin hissedebilirler.

OLFREX EASYTAB, coşkulu ve fazlasıyla enerjik hissetme, normalden çok daha az uykuya ihtiyaç duyma, birbirini kovalayan fikirler öne sürerek çok hızlı konuşma ve bazen aşırı sinirlilik gibi semptomların eşlik ettiği bir durumu tedavi etmek için kullanılır. Ayrıca bu durumla birlikte olabilen duygudurum iniş (deprese) ve çıkışlarını engelleyen bir duygudurum dengeleyicidir.

OLFREX EASYTAB, benzer durumların tedavisi için 13-17 yaş arasındaki ergen hastalarda da kullanılabilir.