OLAXINN 15 mg ağızda dağılan 28 tablet Nedir

Generica Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Olaxinn nedir, Olaxinn ne için kullanılır, Olaxinn ne ilacı, Olaxinn neye yarar, Olaxinn ne işe yarar, Olaxinn neye iyi gelir, Olaxinn kullananlar, Olaxinn kullanımı, Olaxinn uygulama, Olaxinn etkileri, Olaxinn faydaları bilgilerini içerir.

2.OLAXINN nedir ve ne için kullanılır?

OLAXİNN etkin madde olarak olanzapin içerir. OLAXİNN 28 tabletlik formu ile kullanıma sunulmaktadır. OLAXİNN ağızda dağılabilir tabletler yuvarlak ve sarı renktedir.

OLAXİNN antipsikotikler adı verilen bir ilaç grubuna aittir.

OLAXİNN gerçekte var olmayan şeyleri duymak, görmek veya hissetmek, yanlış inanışlar, anormal şüphecilik, içine kapanmak gibi semptomların eşlik ettiği bir hastalığın tedavisinde kullanılır. Ayrıca bu hastalığı yaşayan hastalar kendilerini depresif, endişeli ve gergin hissedebilirler.

OLAXİNN coşkulu ve fazlasıyla enerjik hissetme, normalden çok daha az uykuya ihtiyaç duyma, birbirini kovalayan fikirler öne sürerek çok hızlı konuşma ve bazen aşırı sinirlilik gibi semptomların eşlik ettiği bir durumu tedavi etmek için kullanılır. Ayrıca bu durumla birlikte olabilen duygudurum iniş (deprese) ve çıkışlarını engelleyen bir duygudurum dengeleyicidir. Olaxinn benzer durumların tedavisi için 13 -17 yaş arasındaki ergen hastalarda da kullanılabilir.