Nutrafarm Buffered 500 mg Vitamin C Complex 60 Kapsül

Nutrafarm Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Kısa İlaç Bilgisi

Nutrafarm Buffered 500 mg Vitamin C Complex

; C vitamini askorbik asit olup, bu formda kullanılması midede hassasiyet yaratacağından kalsiyum ile kapatılmış (Buffered) formu tercih edilmektedir. Bağışıklık sistemini destekleyici ve güçlü antioksidan özellikleri olan C vitamini hem enfeksiyonlara yakalanma sıklığını hem de enfeksiyon süresini azaltmaya yardımcı olur.

; Güçlü antioksidan özelliği nedeniyle vücut dokularını serbest radikal hasarlarına karşı korur. Kolajen üretimini destekler. Cildin elastikiyetini arttırarak, parlak ve gergin bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

; Kan damarlarının az olduğu diş etlerinin beslenmesine ve diş eti kanamalarının önlenmesine yardımcı olur.

; Damar duvarının güçlenmesine ve esnekliğinin artmasına yardımcı olur.

; C vitamini eksikliğinin önemli bir belirtisi de bitkinliktir. Antioksidan özelliği nedeniyle, gerek cildin gerekse vücut dokularının yaşlanma sürecini geciktirmeye yardımcı olur. Yaşam kalitesini yükselten, önemli vitaminlerden biridir.

CITRUS BIOFLOVONOID COMPLEX (Citrus Aurantum Extract):

%40 oranında aktif madde Hesperidin içerir. Hesperidin güçlü bir antioksidan olup, hücre çeperlerinin genç kalmasında ve hücrelerin tekrarlanan bölünme döngüsünün uzamasında önemli bir rolü vardır. Bu özelliği nedeniyle yaşlanma sürecinin yavaşlamasına da yardımcı olur.

RUTİN (Sophorae Japonica Extract): Kılcal damarlar da dahil olmak üzere dolaşım sisteminin düzenli çalışması, vücudun C vitaminini düzgün bir şekilde kullanması ve ciltteki kolajenin korunması için çok önemli fenolik bir antioksidandır.

Etkin Madde

C Vitamini 1000mg , Kalsiyum 120mg , Citrus Bioflavonoid Kompleksi 100mg , Rutin 20mg

Satış Fiyatı

39.0 TL [ 02 Mayıs 2016 ]

Reçete Durumu

Reçetesiz

Sağlık Konuları

Vitamin

Ambalaj Miktari

1 Kapsül

İlaç Formu

Kapsül

Geri Ödeme Durumu

Ödenmez

Kullanım Zamanı

Uygulama Yolu

Günde 2 kapsül kullanınız

Nutrafarm ile ilgili diğer bilgiler